Massagepraktijk Hanka van Dijk

Hanka van Dijk

In 2006 ben ik afgestudeerd aan HBO fysiotherapie.
Met mijn fysiotherapie achtergrond wou ik heel graag van mijn grote passie massage mijn werk maken.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende massage cursussen gevolgd en onder andere de opleiding tot NGS sportmasseur afgerond. In 2014 ben ik op de Wellnessboot in Mill begonnen als een sportmasseur en sinds eind 2016 geef ik massage in mijn eigen praktijk aan de huis. Vanaf juni 2017 ben ik ook 2 dagen in de week werkzaam in de Massagepraktijk Lisanne Peters in Odiliapeel.

Ik volg regelmatig nieuwe cursussen en trainingen om mijn kennis continue bij te spijkeren.

Ik vind het heel belangrijk dat mijn klant bij mij tot rust komt. Een massage moet een belevenis zijn die tot lichamelijke en geestelijke ontspanning leid. Ik neem daarom altijd uitgebreid de tijd voor mijn klant. 

Een massage is net zoals de kapper, een moment voor jezelf om regelmatig te boeken.

Tot gauw!