Massagepraktijk Hanka van Dijk

Sportmassage

Bij sportmassage denken veel mensen dat deze alleen bestemd is voor top sporters die professioneel met hun sport bezig zijn. Dit is niet waar.

Ook de amateursporters of een sporter die maar 1 keer per week traint heeft baat bij een goede massage.

Bewegen is belangrijk om gezond en fit te blijven. Massage past prima in dit plaatje. Tijdens elke inspanning raken spieren vermoeid en kunnen ze pijn gaan doen.Bij het herhaaldelijk over de grens gaan, is de kans op blessures groot door overbelasting. Dit belemmert het plezier in het sporten.

Sportmassage herstelt en verbetert de conditie van de spieren. Door de toepassen van diverse handgrepen, neemt de doorbloeding van het spierweefsel toe, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.

Hierdoor neemt de spierspanning af.

Sportmassage is ideaal voor het verminderen van spierpijn, stijfheid, vermoeide spieren, kramp en het verwijderen van de zogenaamde spierknopen. Regelmatige massage zorgen voor soepelere spieren, waardoor minder snel blessures ontstaan. Hierdoor kan de belasting van de spieren worden opgevoerd en heeft de volgende training een gunstiger effect.

Vermoeide spieren verdienen en ontspannende sportmassage.

Bij 30  en 45 minuten wordt achterkant gemasseerd bij 60 minuten voor en achterkant.

Een kleine impressie:

Welke massage is geschikt voor mij?

Doe de test!

Weet u ook niet welke massage u nu eigenlijk moet boeken? Geen probleem. Om u te helpen de juiste keuze te maken hebben we een vragenlijst ontwikkeld. Deze bestaat uit een basisvraag en 7 specifieke vragen. Hiermee komt u snel bij de massage die op dit moment bij u past!

Ik vind het heel belangrijk dat mijn klant bij mij tot rust komt.

Hanka van Dijk

uw masseuse